Uw cv-ketel specialist in de Randstad

Korbee Techniek is ook de cv-ketel expert in en om de Randstad. Wij zijn er voor alle klussen aan uw centrale verwarming. Daarbij kunt u denken aan de levering van diverse cv-installaties, de installatie van uw cv-ketel, het onderhoud en tevens de reparatie van uw ketel bij storingen. Wij zijn uw allround cv-ketel specialist.

Wij werken met duurzame verwarmingstechnieken. We vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan een beter milieu. Door duurzaam te verwarmen kunt u een heleboel energie besparen wat ten goede komt aan het milieu, maar ook aan uw eigen portemonnee omdat uw energierekening lager uitvalt.

Service en onderhoud van uw CV ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Is uw oude ketel nodig aan vervanging toe? Of wilt u uw bestaande CV ketel vervangen door een ketel die duurzamer is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan CV-installaties van diverse merken.  Wij zorgen er met onze services voor dat uw CV zo goed mogelijk wordt onderhouden en dat u in het geval van storingen direct wordt geholpen. Zo wordt een probleem snel opgelost.

Winter met Remeha

De winter is bijna over. Het moment voor onderhoud! Misschien niet helemaal de tijd van het jaar dat u nadenkt over de vervanging van verwarmingssystemen. Toch is dit het moment om gelijk rendement uit uw investering te halen . Om het gevoel te versterken hebben we nu een spectaculaire actie. Bij aankoop en installatie van één  verwarmingssysteem , ontvangt u een korting van  € 80,- op de ketelprijs !