ELEKTROTECHNIEK

Wij zijn door SEI erkend installateur met Zegelrecht (Stedin) en lid van Techniek Nederland en verzorgen voor u het ontwerp, elektrotechnische aanleg, onderhoud en het verhelpen van storingen

CV KETEL

Korbee Techniek is ook de cv-ketel expert in en om de Randstad. Wij zijn er voor alle klussen aan uw centrale verwarming.

WITGOED

Korbee Techniek is ook een reparatiebedrijf voor Witgoed en Bruingoed met eigen monteur en heeft voor u waar dan ook in de randstad altijd een goede oplossing.

GELUID

Korbee Techniek is reeds jarenlang een begrip als bedrijf op het gebied van professionele licht- en geluidstechniek.  Ook voor video presentaties of grote mobiele video schermen bent u aan het goede adres.

LICHT

Korbee Techniek is verhuurder en leverancier van professionele lichtinstallaties en licht projecten, voor zowel binnen als buiten, voor events of voor permanente projecten.

VERHUUR

Korbee techniek verhuur is totaal leverancier op het gebied van licht , geluid en Video , maar ook van podium,s aankleding feest-tenten mobiele barren koelingen enz.